Concert info

“One moment in time”  groot succes

Bobowaro heeft op 16, 17 en 18 november haar 20-jarig jubileum feestelijk afgesloten met de voorstelling  “One moment in time” in theater De Kattendans met 3 maal een uitverkochte zaal. Wij willen het publiek bedanken voor hun enthousiasme bij ons optreden. Het was een wederzijds genieten. De voorstellingen waren een succes mede  door de bijdrage van onze partners in de uitvoering: Slagwerkgroep van de Echo der Kempen en dansgroep SiDanza.

Het ene lied overtrof het andere, startend met een rustig gedragen nummer als Moment of peace, gevolgd door The Phantom, waarbij presentator Mart Moors, eerst als spook, maar later op humoristische en charmante wijze het geheel aan elkaar praatte.

De Slagwerkgroep en SiDanza presenteerden zich op onnavolgbare wijze met het nummer Dance Macabre, waarna Bobowaro inzette met het gevoelige nummer Somewhere only we know van Kean. Het geheel van de herfst en winterperiode werd in deze voorstelling op een sfeervolle manier naar voren gebracht. Van Singing in the rain tot en met het sinterklaascadeautje van SiDanza.

Daarna volgde de kerst, waarbij de mannen met het lied Homeless , door hen à capella gezongen, het publiek aangenaam wisten te verrassen, waarna zij getroost werden in het mooie nummer Little drummer boy  en een percussiegroepje extra flair gaf aan het lied White Winter Hymnal. Het publiek genoot hoorbaar.

De pauze werd ingeluid met Happy new year en de slagwerkgroep zette na de pauze met Lord of the dance op lichtvoetige wijze het voorjaar in. Diverse liederen wisselden elkaar af van Some nights met solist,  het mooie Colors of the wind tot de titelsong “One moment in time”, waarbij dierbare herinneringen van Bobowaro werden getoond. Na Viva la vida en What about us van Pink, volgde de sambaband met een carnavalstoneelstukje van een losbandig koorlid en partner. Dit werd nog eens extra benadrukt in Let me down easy, maar bij Don’t you worry about a thing kwam alles weer goed en konden we met The Miracle van Queen onze voorstelling samen met het publiek gebroederlijk afsluiten.

Heel veel dank aan onze regisseuse Karin Tooren, alle vrijwilligers, theater de Kattendans, Backline, Midlife5 en onze partners Slagwerkgroep Echo der Kempen en dansgroep SiDanza.

Zonder  steun van het  VSB fonds, het  Prins Bernhard fonds en Stichting  Promotie Bergeijk en zonder de vrienden van Bobowaro en lokale sponsoren  was deze voorstelling niet te realiseren geweest. Daarvoor willen wij hen  allen nogmaals hartelijk danken.

Het concert werd mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van

  • VSB fonds,
  • Prins Bernhard fonds 
  • Stichting Promotie Bergeijk,
  • lokale sponsoren
  • Vrienden van Bobowaro.