Wie zijn wij

Bobowaro is een enthousiaste en gezellige zangvereniging uit Bergeijk, opgericht in 1997. Voor de naam Bobowaro is gekozen omdat het eerste lied dat door het koor gezongen werd als titel: BOBOWARO had. De volledige titel van dit Afrikaanse lied is:  Bobowaro fero Satodeh en betekent:  “Iedereen houdt van zaterdag avond.”

Onze doelstelling is:
“Iedereen in Bergeijk en omstreken, ervaren of onervaren, in de gelegenheid stellen om in groepsverband te zingen en daarbij een goede balans te vinden tussen enerzijds plezier en persoonlijk kunnen en anderzijds samen groeien naar een steeds beter resultaat”.

De zangvereniging heeft circa 52 leden onderverdeeld in 5 stempartijen. Onder leiding van dirigent Kenny Jansen zingen we nummers van verschillende genres zoals hedendaagse muziek, pop, musicals en wereldmuziek. Meerdere keren per jaar brengen we een gevarieerd repertoire ten gehore in Bergeijk en omgeving.

De repetities worden ondersteund door een pianist.Afbeeldingsresultaat voor plaatjes muzieknoten
Tijdens onze optredens worden we extra ondersteund door een combo bestaande uit een drummer, een gitarist en een basgitarist, soms uitgebreid met gastmuzikanten.

Je bent van harte welkom om een keer te komen luisteren op onze repetitieavond op donderdagavond van 20.30 – 22.30 uur in café-zaal De Gouden Leeuw, Hof 6 5571 CC in Bergeijk.

Wil je meer weten over Bobowaro, neem dan Contact op met het secretariaat.