BOBOWARO

Wie

Wie zijn wij?

Bobowaro is een enthousiaste en gezellige zangvereniging uit Bergeijk, opgericht in 1997. Voor de naam Bobowaro is gekozen omdat het eerste lied dat door het koor gezongen werd als titel: BOBOWARO had. De volledige titel van dit Afrikaanse lied is:  Bobowaro fero Satodeh en betekent:  "Iedereen houdt van zaterdag avond.”

Onze doelstelling is:
“Iedereen in Bergeijk en omstreken, ervaren of onervaren, in de gelegenheid stellen om in groepsverband te zingen en daarbij een goede balans te vinden tussen enerzijds plezier en persoonlijk kunnen en anderzijds samen groeien naar een steeds beter resultaat”.

De zangvereniging heeft circa 52 leden onderverdeeld in 5 stempartijen. 

Onze dirigent

Kenny Jansen is sinds februari 2014 dirigent van Bobowaro. Onder zijn enthousiaste leiding heeft hij het plezier in zingen bij Bobowaro naar een hoger plan getild, o.a. door het koor te laten ontdekken dat het zingen van hedendaagse muziek heel leuk is om te doen.

Kenny heeft aardig wat ervaring met koordirectie, geluidstechniek, opname- en studiotechniek, begeleiden van koren en solistenconcoursen op piano en het lesgeven aan kinderen en volwassenen op piano en gitaar.

Voor meer informatie zie:
Kenny Jansen Music

Onze band

De repetities worden ondersteund door André Postma, onze pianist, en Hans Smits, de gitarist. Tijdens onze optredens worden we extra ondersteund door een combo bestaande uit Ben Bottram, drummer, en Peter Theuws, basgitarist, soms uitgebreid met gastmuzikanten.

Vragen? Neem contact met ons op

Scroll naar boven